Γιατί η Πάτρα μπορεί να γίνει μια ΄΄Ρολλερούπολη΄΄

Κάθε έμπειρος ή σχετικά γνώστης του αθλήματος – μέσου εναλλακτικής μετακίνησης με που καταφτάνει στην Πάτρα εντυπωσιάζεται από την ρυμοτομία και την τεράστια-επίπεδη ακτογραμμή της πόλης!

Ένας εξίσου καθοριστικός παράγοντας για την άνθηση αυτού του Ολυμπιακού αθλήματος στην Πάτρα είναι ευνοϊκές μετεωρολογικές συνθήκες που επικρατούν καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Ένας σχετικά έμπειρος skater μπορεί να διασχίσει ολόκληρη την ακτογραμμή της Πάτρας η οποία είναι συνολικά 12 χιλιόμετρα (Νέο Λιμάνι – Πλάζ)· πρόκειται για μια διαδρομή η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι προστατευμένη από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και αναμένεται να βελτιωθεί και να επεκταθεί μέσα στο 2021 έως την περιοχή των Βραχναιίκων. Αναμένεται τα επόμενα χρόνια οι ενήλικοι αθλητές και τα μέλη του συλλόγου μας να έχουν την δυνατότητα άσκησης συνολικής απόστασης 18 χιλιομέτρων (Πλαζ ΕΟΤ – Βραχναίικα), γεγονός το οποίο μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το άθλημα στην πόλη μας!

Ο Όμιλος παραμένει ανοιχτός σε κάθε νέα ιδέα που θα βοηθήσει στην περαιτέρω δυναμική εξάπλωση του ολυμπιακού αθλήματος των τροχοπέδιλων στην πόλη της Πάτρας.