Τουρνουά SHORT TRACK SPEED SKATING – Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ανοιξιάτικο διασυλλογικό και συμμετοχικό τουρνουά SHORT TRACK SPEED SKATING Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο πατινοδρόμιο της Πάτρας

Προκήρυξη:

Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων (ΠΟΤ) στο πλαίσιο εκδηλώσεων του καλενδαρίου του διοργανώνει διασυλλογικό SHORT TRACK SPEED SKATING στο Πατινοδρόμιο της Πάτρας.

Η εκδήλωση έχει χαρακτήρα γιορτής και αποσκοπεί στην προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους και γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της worldskate. Οι αθλητές που θα διακριθούν αποκτούν την δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Κύπελο αγώνων πίστας τον Αύγουστο στην Ανκόνα.

Πρόγραμμα: Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την 7η Μαΐου 2022 στο Πατινοδρόμιο της Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 28, Πάτρα 262 22, εντός του Νότιου Πάρκου). Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30. Στις 09.30 έως και τις 10.20 θα αποδοθούν τα νούμερα στους συμμετέχοντες.

Οδηγίες: Το τουρνουά είναι SHORT TRACK. Aυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να διανύσουν τους γύρους που τους αναλογούν στο καλύτερο δυνατό χρόνο. Η διαδρομή είναι κυκλική συνολικής απόστασης 400 μέτρων. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στην δική τους ηλικιακή κατηγορία. Θα υπάρξουν δύο αναμετρήσεις, οι 10 καλύτεροι χρόνοι της πρώτης αναμέτρησης θα προκριθούν στην δεύτερη και τελική αναμέτρηση του δικού τους ηλικιακού γκρουπ. Η τελευταία αναμέτρηση θα βγάλει και τους νικητές του τουρνουά.

Οι αθλητές που θα διακριθούν αποκτούν και το δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες πίστας που θα γίνουν στις 6 Αυγούστου στην Ανκόνα της Ιταλίας.

Ηλικιακά γκρουπ και απόσταση:

2017 και κάτω (6 ετών και κάτω)  / Απόσταση 1200μ. Χ 3 γύρους

2015-2016 (7-8 ετών) / Απόσταση 2000μ. Χ 5 γύρους
2014-2013 (9-10 ετών) / Απόσταση 2800μ. Χ 7 γύρους
2012-2011 (11-12 ετών) / Απόσταση 3200μ Χ 8 γύρους
2010-2009 (13-14 ετών) / Απόσταση 3600μ Χ 9 γύρους
2008-2005 (15-18 ετών) / Απόσταση 3.600μ Χ 9 γύρους

ΑΝΔΡΕΣ  / ΓΥΝΑΙΚΕΣ 19-29, 30-39, 39+ / 4000μ Χ 10 γύρους

*Για να ισχύσει ένα ηλικιακό γκρουπ, θα πρέπει να δηλωθούν τουλάχιστον 4 αθλητές ή 4 αθλήτριες αντίστοιχα για τις γυναικείες κατηγορίες, διαφορετικά θα γίνει ενοποίηση με την επόμενη μαζικότερη και μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο ακόλουθο σύνδεσμό: https://forms.gle/9VvZGtELGzEx9onJ6

ΠΡΟΣΟΧΉ: Η δήλωση συμμετοχής θα είναι ανοιχτή αυστηρά έως  04/05/2023ώρα 20:00.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ: Όλοι οι αθλητές θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. 1ος νικητής ανά ηλικιακό γκρουπ θα πάρει κύπελο νικητή, μετάλλιο και εκπτωτικό κουπόνι για αγωνιστικά πατίνια της Cadomotus. Ο 2ος, 3ος, θα λάβει μετάλλιο και δίπλωμα.

Παράβολο συμμετοχής για τον αγώνα : Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 10,-€ έως 04.05.2023 μέσο τραπεζικής κατάθεσης. Δυνατότητα πληρωμής του παραβάλλου την ίδια ημέρα στην γραμματεία του αγώνα 15,-€.

Οι καταθέσεις των χρημάτων να γίνονται από τα σωματεία συνολικά για όλους τους αθλητές τους.  Στην αιτιολογία κατάθεσης υποχρεωτικά να αναφέρεται το σωματείο που κάνει την κατάθεση. Οι συμμετέχοντες χωρίς αθλητικό σωματείο, στην αιτιολογία αναφέρουν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό τους.

Για την κατάθεση της συμμετοχής:

  • Eurobank  ΙΒΑΝ: GR7502600830000900102367537 (Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποχρεωτικά στην αιτιολογία να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σαςΤυχόν έξοδα τραπεζικής μεταφοράς βαρύνουν τους συμμετέχοντες.  Δεν θα γίνουν δεκτές οι συμμετοχές που δεν θα έχει γίνει η αντίστοιχη κατάθεση στον παραπάνω λογαριασμό.

Γραμματεία Αγώνα: η παραλαβή των αριθμών θα γίνει από την Γραμματεία 1 ώρα πριν την εκκίνηση, εκεί οι αθλητές θα λάβουν το νούμερο αγώνα. Αρχηγοί των ομάδων από σωματεία, θα πάρουν τους αριθμούς των αθλητών τους, και να επιβεβαιώνουν την συμμετοχή αυτών, συγκεντρωτικά!

Επιστροφή αριθμών συμμετοχής – Παραλαβή Μεταλλίου συμμετοχής:   Για λόγους καλύτερης διαχείρισης, όλοι οι αρχηγοί των ομάδων υποχρεούνται με τον τερματισμό να παραδίδουν τους αριθμούς όλων των αθλητών τους και να παραλάβουν το αναμνηστικό τους μετάλλιο.  Μεμονωμένοι συμμετέχοντες ακολουθούν την ίδια διαδικασία, αλλά ατομικά.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ –ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :

  1. Με την συμμετοχή του στον αγώνα ο αθλητής αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.
  2. Άπαντες οι συμμετέχοντες με οποιαδήποτε μορφή. Αθλητές, προπονητές, συνοδοί. Θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας και να επεξεργάζονται από τους διοργανωτές.
  3. Το τουρνουά είναι συμμετοχικό και όχι αγωνιστικό! Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος υπο την επίβλεψη και την ευθύνη των κηδεμόνων τους. ΑΠΑΝΤΕΣ οφείλουν να φέρουν τον προστατευτικό τους εξοπλισμό! Ο ΠΟΤ και οι διοργανωτές δεν έχουν καμία υποχρέωση για κάθε ατύχημα, φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.
  4. Άπαντες, πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της αγωνοδίκου επιτροπής.

Απρόβλεπτα θέματα: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *