Ο σύλλογος μας διοργανώνει Διαδικτυακή ημερίδα για τον εναλλακτικό αθλητισμό

Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα Εναλλακτικού Αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 19.00.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αθλήματα των rollers, skate και bmx που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στη νεολαία, καθώς χαρακτηρίζονται ως εναλλακτικά αθλήματα πόλης ή αθλήματα δράσης.

Οι άξονες της θεματολογίας θα κινηθούν γύρω από τα ζητήματα που αφορούν την χαρτογράφηση των δυνάμεων της περιοχής, την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων τους, τις λειτουργίες, τις ομοσπονδίες, τις υποδομές – με κυρίαρχο το scatepark – αλλά την αξιοποίηση αυτού του κλάδου εναλλακτικού αθλητισμού  προς όφελος της ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής προσελκύοντας επισκέπτες, αθλητές αλλά και μεγάλες διοργανώσεις.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που θα μεταδοθεί livestreaming, θα παρουσιαστούν μια σειρά από ντοκιμαντερ τα όποια θα έχουν καταγράψει το προφίλ της δυτικής Ελλάδος σε αυτόν τον τομέα, ντοκιμαντέρ που περιγράφουν την επιτυχημένες εφαρμογές  σε πόλεις του εξωτερικού, καθώς επίσης και βίντεο εκπαιδευτικού χαρακτήρα, με επιδείξεις, ενημέρωση για την ασφάλεια των αθλητών, προφυλάξεις κλπ.

Δείτε την ημερίδα ζωντανά στο ακόλουθο link: Διαδικτυακή Ημερίδα | “Εναλλακτικός Αθλητισμός” | 10-11-22 – YouTube

Υποστηρικτές εκδήλωσης:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *